Ik ben Igor

Ik ben Igor. Geïnteresseerd in mensen, in muziek, in reizen. Eigenlijk in alles wat het leven mooi maakt.

Lekker eten of het luisteren van een mooie lp. Ik ben Igor. Opgeleid aan het CIOS. Als instructeur werkte ik 12 jaar bij een buitensportbedrijf. De avonturier in mij. Ik maakte reizen naar Canada, Tsjechië, de Verenigde Staten en Australië. Die brede interesse; Ik wil de wereld ontdekken en ontmoeten. Ik ben Igor. Fotograaf met brede interesse. Sinds 2007 heb ik een eigen fotobedrijf. Wat een prachtig beroep! Alles komt hier samen voor een nieuwsgierige, oplossingsgerichte avonturier, muziekliefhebber en levensgenieter. Ik beleef en leg vast. Dat is Igor.

#meedenken #kwaliteit #oplossingsgericht #koekiemonster #muziekliefhebber #avonturier #chinees eten #reizen #tevreden klanten