Info

Wie is Igor Vermeer

Dit is Igor

Tja, hoe kan ik mezelf het best omschrijven? Geïnteresseerd in mensen, in muziek, in reizen. Eigenlijk in alles wat het leven mooi maakt. Mijn dochter is het allermooiste wat me is overkomen… Maar daarnaast kan ik genieten van lekker eten of van het beluisteren van een mooie lp. Door mijn optimistische instelling zie ik als fotograaf altijd wel een manier om het beste uit een foto te halen. Ik zorg ervoor dat jij op z’n mooist op de plaat komt. En ook bij trouwfoto’s of bedrijfsreportages haal ik alles uit de kast om de fraaiste beelden af te leveren. Geeft dit jou een goed gevoel? Neem dan contact met me op.

#meedenken #kwaliteit #oplossingsgericht #koekiemonster #muziekliefhebber #avonturier #chinees eten #reizen #tevreden klanten

Bedrijfsfotografie

Breng jouw bedrijf
het best beeld

Jij en jouw collega’s vormen het visitekaartje van je bedrijf of organisatie. Daarom wil je krachtige portretten, die uitstekend geschikt zijn voor je website, social media, brochures of wat dan ook. Representatieve beelden die passen bij de ‘look and feel’ die jij verwacht. Ik vertaal jouw wensen naar de juiste foto’s en zorg ervoor dat je ze snel kunt gebruiken, ook niet onbelangrijk! Mijn thuisbasis is Eindhoven, maar ik fotografeer door het hele land en daarbuiten. Ik beschik over een complete mobiele fotostudio, zodat ik op elke locatie foto’s kan schieten van hoge kwaliteit. Laat het organiseren van lampen, camera’s en lenzen maar aan mij over; ik zorg dat jij en je collega’s het succes van je onderneming uitstralen.

Offerte nodig?
Voor een vrijblijvende offerte kun je altijd contact met mij opnemen. Ik denk graag met je mee.

Referenties

Deze bedrijven
gingen je voor

Philips, Trudo, Dutch Design Week, UPS, Wooninc., Gemeente Eindhoven, BPD, NVKC, Rabobank, ING, Signify, Gemeente Valkenswaard, Scherpontwerp, Rekers & Van Noppen, PSV, 3Pix, Scherpenhuizen BV, Stam + Koning.

#professioneel #klantgericht # fris #scherp #humor #uithanden